Období: březen 2015

Sušené mleté maso

(») | 4. 3. 2015 | přečteno: 2652× | komentáře: 2, poslední: 20. 1. 2017
mlete-maso2a.jpgNa zmínku o sušení mletého masa jsem narazila v jedné z diskuzí Outdoor fóra. Na straně 3 je odkaz na fotonávod s finským textem, pokud by snad někdo finštinu neovládal, najde na straně 2 i stručný překlad do češtiny. Postup jsem zkusila s menšími obměnami, tato varianta se může hodit lenochům a těm, co nevlastní sušičku. Místo doma mletého masa jsem použila koupenou směs (to je ta výhoda pro lenochy) mletého vepřového a hovězího s deklarovaným množstvím tuku do 20 procent. Maso jsem postupně přidávala na rozpálenou (nepřilnavou) pánev a dřevěnou obracečkou ho míchala a rozdělovala na malé ... číst dál